احساس لیاقت، شاهکلید رسیدن به آرزوها
همراهان گرامی سلام
آرزوها، ابزارهایی هستند که باعث رشد و تعالی انسان شده و او را از حالت سستی و پوچی در میآورند. آرزوهای شما چیست؟ آیا از اعماق وجود، خود را لایق آنها میدانید؟!
برای جذب آرزوهایتان ابتدا باید خود را شایسته رسیدن به آنها بدانید، در غیر اینصورت جریان طبیعی انرژی الهی را به زندگیتان مختل کرده و باعث ایجاد موانع مختلف، در نتیجه ناکامی در رسیدن به آرزوها خواهید شد.
وفور نعمت در جهان بیکران است و کافی است دریچه ذهنتان را بر روی این موهبتهای لایتناهی بگشایید. برای رسیدن به آرزوها نیازی نیست که در دنیای بیرون به دنبال آنها باشید، بلکه کافی است باورکنید که لایقِ دریافت تمام موهبتهای مادی و معنوی هستید، به قول مولانا:
آب کم جو، تشنگی آور به دست تا بجوشد آبت از بالا و پست
در دوران کودکی متأسفانه تحقیرها و محدودیتها به تدریج، ذهن بیانتهای کودکان را محدود و پست می کند و روز به روز از عزت نفس، بلندپروازی و احساس لیاقت آنان میکاهد و باعث میشود در بزرگسالی، مسائلی از قبیل زیبا نبودن، عدم تناسب اندام، ثروتمند نبودن و... و در نتیجه "دوست نداشتن خود" در انسان ایجاد شود.
بدانید که وجودِ شما الهی است و به هیچ عامل مادی وابسته نیست، پس منتظر نباشید که مشکلتان حل شود تا احساس لیاقت کنید، بلکه اول باید احساس شایستگی کنید تا مشکلات از زندگیتان رخت بربندد. آنگاه متوجه میشوید که "کمبودها و مشکلات" چیزی نیست جز درسهایی برای رشد و تعالی انسان و ارتقاء قدرت روحی و معنوی و حتی مادی او، لذا تمام وقایع ناخوب گذشته که هنوز احساساتتان را تحت تأثیر قرار میدهد را فراموش کرده و هر گونه احساس گناه را کنار بگذارید.
آری عزیزان!
لیاقت خود را بالا ببرید و برای این منظور برنامه زیر را به طور روزانه اجرا کنید:
-
آنچه را دوست دارید، انجام دهید و آنچه را انجام میدهید، دوست بدارید. اگر قرار است کاری انجام شود، به جای غُر زدن، آن را دوست بدارید و انجامش بدهید، چرا که این کار باعث ایجاد انرژی مثبت و در نتیجه بالا رفتن شایستگی شما میشود.
-
هر لحظه مراقب باشید و عادات بدبینی، منفیبافی، گله و شکایت، ناسپاسی، داوری و خشم و... را با عادات مثبت سرشار از عشق و آرامش جایگزین کنید. عادات منفی نشاندهنده عدم شایستگی درون شماست، لذا نگذارید بیش از چند ثانیه در وجود شما باقی بمانند.
-
برای لایروبی رسوبات ناشی از احساس ناشایستگی و بیکفایتی، لحظاتی از روز را به دعا، مراقبه، گوش کردن موسیقی عرفانی و... بپردازید.
-
مطالعات خود را در حوزه کتب مقدس، عرفان، علوم ذهنی و خوشناسی گسترش دهید. این کار باعث میشود حیطه آگاهیتان بالا رفته و دیدتان نسبت به دنیا و وقایع درون آن و همچنین نسبت به توانایی خود تغییر نماید و در نتیجه باورتان نسبت به شایستگی و لیاقت جذب موهبتهای مادی و معنوی تقویت خواهد شد.
نظرتان را درباره این مطلب بنویسید !
ارسال دیدگاه